初一英语错题重组8(Unit8)
您是第 171 位来访者  时间:2019/12/24

 

初一英语错题重组8Unit8
一、单项填空
(    )1 .I don't like this coat because its style is out of       now.
        A. fashion            B. time             C. age            D. date
(    )2 .Sandy's       boots are very modern.
        A. long leather red                       B. long red leather    
        C. red long leather                        D. red leather long
(    )3 .His mother is ill       bed. He has to look       her at home.
        A. on; for            B. in; after          C. on;after         D. in;for
(    )4.—What do you think of Mr Wang and Miss Zhang?
       —They are       nice to us. We       like them very much.
        A. all;both           B. both; all          C. all;all          D. both; both
(    )5 .The kite       paper. Can you make one       me?
        A. is made from;for                      B. is made of; to  
        C. is made of; for                      D. is made from;to
(    )6 .She often spends as much time as she can       every day.
        A. to sing          B. singing          C. sing            D. on singing
(    )7 .This pair of jeans       too much. I don't want to buy       .
        A. pays;it          B. costs; it          C. takes;them       D. costs;them
(    )8 .      —Smart! This is the best one for you. do I look in this T-shirt?
        A. What           B. When           C. Where           D. How
(    )9 .—Can I       your dictionary?-Sorry, I'm using it. I can't       it to you.
        A. lend;lend        B. borrow; lend      C. borrow;borrow    D. lend;borrow
(    )10. —You look smart today! —       
       A. Not good.                          B. That's OK.
        C. What a shame                       D. Thank you.
二、词汇检测
根据下列句中所给汉语或通过上下文,写出空缺处各单词的正确形式。每空只填一词。
1. She feels      舒适的)and happy after a day's rest. (
2 .Can she      借)you her new boots for the fashion show? (
3. Kitty's clothes are      受欢迎)among the students in her school. She is always fashionable. (
4. I found the letter      在……之中)his documents. (
5. I don't think a      懒惰的)student can study well. (
6.       and gentlemen are all having a wonderful time dancing together.
7.I       about twenty minutes reading English every day.
8.In fact,       of the two cars belong to our company.
三、句子翻译
1.我可以在床上多待10分钟吗?
                                                                              
2.我父母正在考虑买一辆新汽车。
                                                                              
3.你能把你的鞋子借给我参加时装展吗?
                                                                              
4.今天我们要向你们展示不同风格的服装。
                                                                              
5.王老师既是我们的老师又是我们的好朋友。
                                                                              
 
 
参考答案
一、单项填空
1 .A 2.B 3. B 4. B   5. C 6.B   7. D   8. D   9. B 10. D
二、词汇检测
1. comfortable 2. lend 3. popular 4. among 5. lazy
6. Ladies 7. spend 8. both
三、句子翻译
1 .May I spend ten more minutes in beds/May I stay in bed for ten more minutes?
2. My parents are thinking about buying a new car.
3. Can you lend me your shoes for the fashion show?
4. Today we are going to show you different styles of clothes.
5. Mr Wang is both our teacher and our good friend.
Copyright © 2007-2015 http://www.pwez.com All Rights Reserved
校址:江苏吴江平望莺湖路151号   邮编:215221  电话:0512-63661225  传真:0512-63661225
苏ICP备10212214号   总访问量:22597795